Ознака: Аки Рахимовски

Сцена

Аки на 65 години стана татко

Пејачот на „Парни ваљак“, Аки Рахимовски (65), кој е од Македонија добиќерка со 48 годишната Словенка Барбара Весел. Аки пред неколку месеги имаше медицински проблеми и полесен срцев удар. Аки […]