Ознака: ако не му се одложи

Македонија

Ако не му се одложи казната Груевски по 15 дена во приемно оди во ќелија

Во истражниот затвор „Скопје“веќе пристигнал упатниот акт за издржување на двегодишната затворската казна на Никола Груевски. Според тоа доколку на екс премиерот  не му биде одложено издржувањето на казната, тој на 8 ноември […]