Ознака: ако ова е слоганот

Македонија

Героски: Ако ова е слоганот на Стево, Заев ќе мора да стои до него и да го поправа “Северна, Северна“

Новинарот Бранко Героски го коментира слоганот со кој се промовира Стево Пендаровски како кандидат за претседател. -Ако ова е слоганот, ми се допаѓа… Ама Заев ќе стои до Стево и […]