Ознака: акредитиви

Вести

Ѓорге Иванов ги прими акредитивите на амбасадорите на ОАЕ и Бангладеш

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваните амбасадори на Обединетите Арапски Емирати и на Народна Република Бангладеш за Република Македонија.На средбата  со новоименуваниот амбасадор на ОАР за […]

Вести

Иванов ќе прими акредитиви на амбасадорите на ОАЕ и Бангладеш

Претседателот Ѓорге Иванов денеска во Вила Билјана во Охрид ќе ги прими акредитивните писма на новоименуваните амбасадори на Обединетите Арапски Емирати и на Народна Република Бангладеш за Република Македонија.Акредитивите на […]

Вести

Ивица Боцевски ги предаде акредитивите на бразилскиот претседател

Првиот македонски резидентен амбасадор во Бразил и во Латинска Америка Ивица Боцевски ги предаде акредитивните писма на Мишел Темел, вршител на должноста претседател на Бразил. Свечената церемонија се одржа во […]