Ознака: акриламид

Живот

Ја јадеме НЕОГРАНИЧЕНО и им ја даваме на децата: Ова е најотровната намирница на светот!

Луѓето денес консумираат отрoвна храна, а понекогаш и во големи количини, и обично немаат поим што всушност јадат. Таквиот став кон храната е причина за многу болести денес.Една од овие […]