Ознака: акробации

Коментари

Како се гласа против Грчкиот договор, а за НАТО и ЕУ во исто време?

Како се гласа против Грчкиот договор а за НАТО и ЕУ во исто време? Навистина ова не ни е јасно. Тодоров денеска проба со ментална гимнастика да ги растегнува димензиите […]

Видео

МАЈСТОРИЈА НА ТИНЕЈЏЕРКА од Македонија: Поради овие акробации со пластично шише, сите и завидуваат!

Погледнете што се може да направи оваа млада девојка.Мајстор е во превртување на пластични шишиња кои може да ги фрли и додаде буквално каде сака. Младата тинејџерка Мартина од Македонија, […]

Видео

Видео: СЕКОЕ УТРО ТИЕ ДОАЃААТ НА ОВА БРДО И ЧЕКААТ…Причина? Ова ќе го изгледате во еден здив!

 Да се биде воен пилот можеби звучи кул, но во реалноста тоа е една многу опасна работа која бара доста вештини и тренинг.Веруваме дека не постои човек кој во текот […]