Ознака: актер Тоциновски

Магазин

Актерот Тоциновски се огласи по бркотницата со сатар во “Лептокарија“: „Ме нападнаа поради неколку забелешки“

Не е точно дека не сум ја платил сметката во импровизираниот кинески ресторан во “Лептокарија“, јас не ни нарачав храна, бев нападнат откако дадов неколку забелешки за високата цена на […]