Ознака: активен јаглен

Живот

Дали конзумирањето активен јаглен е навистина здрава навика?

Досега сигурно сте виделе многу трендови на суплементи за детоксикација. Исто како и модата и тие често се менуваат. Од најразлични тревки до аминокиселини и антиоксиданси, во последно време во […]

Живот

Црното лате со активен јаглен е новиот модерен вид на кафе

Црното лате со активен јаглен е новиот модерен вид на кафе.Веројатно веќе сте забележале дека најголемите трендови оваа година се обоени во црно, почнувајќи од тестенините и оризот во оваа […]