Ознака: активирање

Вести

Извршителите тријат раце: Од денеска започнува „кланицата“ со присилна наплата на долговите

По пауза од четири месеци, денеска повторно се активираат извршителите со испраќање на решенија за присилна наплата до должниците и нивните работодавачи, како и со блокирање на банкарските сметки. Иако […]