Ознака: активистка на СДСМ

Македонија

Активистка на СДСМ:Не може некои присутни да зборуваат на албански, а ние да не разбираме

– Се е убаво тоа почитуван премиере Зоран Заев што се обраќате пред граѓаните на Карпош, ама нe мoжe на албански да зборат некои присутни, а ние останатите да не […]