Ознака: активности за расчистување

Локална самоуправа

Активностите за расчистување на поплавените подрачја секојдневно течат со забрзано темпо

На работните состаноци кои се одржуваат секој ден, се прави координација на работните задачи и веднаш потоа се делува на терен.Градоначалникот Тони Трајковски од раните утрински часови до доцна навечер […]