Ознака: Актикорупциска комисија

Македонија

Утврден составот на новата Актикорупциска комисија

Комисијата за прашања на изборите и именувањата на денешната седница едногласно ја утврди предлог листата за именување на претседател и членови на Државната комисија за спречување на корупцијата. Владимир Георгиев, […]