Ознака: акумулатори

Занимливости

Оценка на состојбата со отпадните батерии и акумулатори

Презентација на документот „Оценка на состојбата со отпадните батерии и акумулатори во Република Македонија“ предвидено е да с еодржи во четврток во Скопје. Станува збор дел од прокет Зајакнување на […]