Ознака: акција МВР

Македонија

Во акцијата на МВР уапсени кадри на ВМРО-ДПМНЕ, нотар и бизнисмен

Според истражителите тие сториле незаконски акти при продажба на државно земјиште кое Министерството за транспорт и врски го дало на лица кои не ги исполнувале условите. Поранешниот министер за транспорт […]