Ознака: акција Мрежа

Вести

Акција „Мрежа“: Апсења и претреси на повеќе места во Македонија

Министерството за внатрешни работи во соработка со ОЈО за гонење на организиран криминал и корупција продолжи со спроведување на активности во рамки на оперативната акција Мрежа за сузбивање на дилерски […]