Ознака: АК-47

Видео

Колку Ајфони се потребни да запрат куршум од АК-47? Одговорот е ИЗНЕНАДУВАЧКИ!

Многупати досега сте виделе сцена во филм кога мобилен телефон се наоѓа во џеб и на некој чудесен начин му го спасува животот на сопственикот по заскитан куршум.Дали е тоа […]