Ознака: Алана Мектиернан

Вести

Австралиска пратеничка се судри со грчкото лоби околу историјата на Македонија

Австралиската пратеничка Алана Мектиернан, позната како поддржувачка на македонската заедница и на барањето Австралија да ја признае Македонија под уставното име, одговори на критиките упатени од грчки политичари кои од […]