Ознака: алан личман

Вести

Никогаш не згрешил во последните 32 години: Тој знае кој ќе биде идниот претседател на САД

Никој не може да биде сигурен околу тоа кој ќе победи на 8-ми ноември на претседателските избори во САД, но еден човек е прилично уверен и вели дека знае кој […]