Ознака: Алан Рушел

Вести

ВИДЕО: Преживеаниот фудбалер на Чапекоензе се врати на терен

Алан Рушел, кој успеа да ја преживее авионската несреќа на Чапекоензе, синоќа повторно се врати на фудбалскиот терен.Тој го изведе почетниот удар на ревијалниот натпревар во Бразил кој беше организиран […]