Ознака: алармантно е 64- ца

Македонија

Каде ги снемува луѓето , алармантно е 64 ца на една педа земја нема никаде

 Алармантно е луѓе! МВР, нема да се правиме паметни и да кажуваме што треба да се направи, верувам, знаете подобро од сите нас. Јас само Ве молам, направете нешто, ама […]