Ознака: алах акбар

Вести

ЗАСТРАШУВАЧКИ: Повици за Џихад кај велешката Црна џамија, среде Македонија

  ЗАСТРАШУВАЧКИ: Повици за Џихад кај велешката Црна џамија, среде Македонија Ова е повеќе од страшно. Дали на овие закани ќе реагираат властите, оти очигледно проповедта беше искористена за да […]