Ознака: алачки

Сцена

Фото: Алачки попушти со нервите

Македонскито хармоникаш Горан Алачки реши да ги предупреди своите соседи од западната вертикала да престанат да фрлаат ѓубре од прозорецот, кое директно паѓа на неговата тераса.  Вознемирениот Алачки им напиша […]

Занимливости

Познати мисли

На Фејсбук кружи интересна белешка која би требало да претставува мисла на позната личност… Во прашање е Адријана Алачки… Мислата е интересна. Па да ја споделиме со вас..