Ознака: Алаѓовски

Вести

Министерство за култура: Алаѓозовски не може да ги разграничи личните и интересите на СДСМ од националните интереси во македонската култура

Министерството за култура го изразува своето длабоко жалење што  господинот Алаѓозовски и оваа година, коментирајќи ја програмата на Министерството за култура, не успеа да ги разграничи своите лични интереси и […]