Ознака: албанизација

Вести

Ванковска: Сега ќе имаме албанизација по скапа цена

Фрчкоски синоќа кажа дека мултиетничката демократија била скапа работа. И тоа е точно! Прашањето е дали македонските граѓани со албанска националност ќе бидат побогати ако парите бидат двојазични (како што […]

Вести

Заев краде идеи за проекти од ВМРО-ДПМНЕ, само албанизацијата е негова идеја

Во 2014 година СДСМ настапи со програма во три столба. Сега, новиот Заев „План за Македонија“ целосно им парира на тогашните „Промени за нов почеток“. Неинвентивно и очигледно неефектно, ама […]