Ознака: Албанија-Израел

Вести

Фудбалскиот натпревар меѓу Албанија и Израел цел на терористички напад

Косовската полиција денеска соопшти дека спречила координирани терористички напади на групата Исламска држава во Косово и во Албанија. Цел на еден од нападите бил и натпреварот меѓу Израел и Албанија […]