Ознака: Албанија трета

Македонија

Албанија трета ќе го ратификува протоколот за членство на Македонија во НАТО

По Грција и Словенија Албанија ќе биде трета земја-членка на НАТО која ќе го ратификува протоколот за членство на Македонија во НАТО. Албанското собрание утре ќе го ратификува протоколот, а на седницата ќе присуствува […]