Ознака: албанофилија

Вести

Се форсира измислена албанофилија: Професорот Цуцуловски со прецизна анализа за состојбата со Албанците во Македонија и Балканот!

Платформата на Албанските политички партии од Макдонија, поттикната и поддржана од Тирана и Приштина, предизвикуваат низа реакции како кај општата така и кај експертската јавност. Професорот Љубомир Цуцуловски, во својата […]