Ознака: АЛБАНСКА КООРДИНАЦИЈА

Вести

МАКЕДОНСКО СОБРАНИЕ, АЛБАНСКА КООРДИНАЦИЈА: Од шестмина присутни на координацијата, петмина Албанци и Оливер Спасовски!

Од шестмина присутни на денешната собраниска координација петмина биле Албанци, а само еден Македонски претставник, со што Македонското Собрание се повеќе почнува да наликува на Приштнскиот или Тиранскиот Парламент, а […]