Ознака: Албанска мафија

Сцена

Познатата фолк пејачка во опасност! Албанската мафија сака да ја убие Цеца

 Албанската мафија сака да ја убие ЦецаДанските агенти ги предупредиле српските служби дека албанската мафија планира да ја убие најголемата балканската ѕвезда Цеца Ражнатовиќ. Нивниот план предвидува тоа да се […]