Ознака: албанска национална армија

Балкан

Албанската национална армија ѝ се заканува со војна на Црна Гора

Албанската народна армија се закани дека ќе дојде до војна меѓу Албанците и Црногорците доколку биде ратификуван договорот за демаркација со Црна Гора.Оваа организација ги повика политичките партии во Црна […]