Ознака: албанска пратформа

Вести

Груевски: Граѓаните не гласаа за албанска платформа, тие не знаеја за неа пред изборите

На некој начин државен удар е кога после изборите ќе се донесе платформа во друга држава, а ќе се однесува на вашата држава, во случајот нашата, Република Македонија, вели во […]