Ознака: албански азиланти

Вести

Изминатите три години во ЕУ влегле 118.000 албански азиланти, депортирани 101.000

Европскиот институт за статистика Евростат, во извештајот наведува дека само минатата година се депортирани 42.600 албански граѓаниОфицијалната статистика потврдува дека албанските граѓани продолжуваат да емигрираат со висока стапка кон земјите […]