Ознака: АЛБАНСКИ АМБАСАДОР

Вести

Албанскиот амбасадор повикан во МНР поради зачестените навредливи изјави од официјални лица на Република Албанија

По повод зачестените навредливи изјави и коментари од официјални лица на Република Албанија, насочени кон Република Македонија и нејзините граѓани, вчера во Министерството за надворешни работи на Република Македонија беше […]