Ознака: АЛБАНСКИ ГЛАСАЧИ

Издвојуваме

СДСМ во 2004 година ги продаде Кичево и Струга, a денес Заев заговара федерализација на државата

Антимакедонската политика на Зоран Заев не е новитет за СДСМ, туку само продолжение на стратегијата на оваа партија да тргува со албанските гласови во голата борба за власт на штета […]