Ознака: албански навивачи

Македонски фудбал

Албанските навивачи ги „присвоија“ македонските градови

Дуелот помеѓу Албанија и Македонија не го дочека крајот поради лошите временски услови, а преостанатиот дел од мечот, оние 14 минути, ќе бидат доиграни денеска. Но, она што остави негативен […]