Ознака: Албански пратеници

Вести

Албанските пратеници застануваат во одбрана на Платформата

Албанија продолжува да ја брани Тиранската платформа која ја потпишаа албанските политички партии од Македонија, а која лидерот на СДСМ Зоран Заев безусловно ја прифати. За нив Македонија е Илирида, […]