Ознака: албански членски карти

Вести

Еднојазични албански членски карти во струшката библиотека

Фотографија од членска карта за градската библиотека во Струга ги разбранува социјалните мрежи, пренесува Охрид 24.Професорката Билјана Ванковска која ја сподели фотографијата на својот профил напиша: „Членска карта за Градската […]