Ознака: албанското знаме

Македонија

Поставете го албанското знаме каде сакате, нема да имате проблеми, порача Османи

Бујар Османи, вицепремиерот за евроинтеграции го оправдува чекорот на играорците од Косово кои поставија албанско знаме на Самоиловата тврдина во Охрид за што беа парично казнати. Според Османи албанското знаме може […]