Ознака: албанско прашање

Вести

Политичко лицемерство на Зоран Заев под палката на САД

Септември 1993 година во Њујорк – Киро Глигоров ги прими претставниците на Албанците во САД и им искажува согласност за нивното барање во Македонија ова малцинство да си ги пишува […]