Ознака: албанции

Uncategorized

Затвореници Албанци ги запалиле ќелиите во затворот во Куманово

-На затворениците од Албанија, кои беа пренесени во затворот Куманово пред неколку дена, не им е дозволено да излегуваат во текот на денот и тоа е причината што кај нив […]