Ознака: Албанците се уште

Македонија

Пендаровски за РТШ: Албанците се уште не се рамноправни со своите браќа Македонци

Стево Пендаровски е задоволен од добиените гласови во вториот круг што го направија претседател. Кратко по завршувањето на гласањето и додека гласовите се уште се пребројуваа, за Албанската Радио Телевизија […]