Ознака: Албанците

Вести

За сервилноста на Македонијa – западот ги награди Албанците!

Македонија дури сега ги живее своите „деведсети“, кои за сите останати членки на бившата СФРЈ се далечно минато. Во исто време, се поставува и прашањето – дали е ова „награда“ […]