Ознака: алберт пике

Контроверзни фајлови

Масоните ја предвидоа Третата светска војна: Таа веќе зема замав. Еве што допрва ќе се случува!

Ова писмо ги претставува плановите за трите светски војни, а предвидени се и работи што досега се случиле. Него го напишал еден од најголемите масони во историјата, Алберт Пике, врховен […]