Ознака: алберт

Вести

Принцот Алберт од Монако е позитивен на КОРОНА ВИРУСОТ!

Принцот Алберт од Монако e позитивен на коронавирусот, но неговото здравје не е причина за загриженост, соопшти неговата канцеларија денеска. „Принцот Алберт продолжува да работи од канцеларијата во неговите приватни […]