Ознака: Алдо Климан

Колумни

Заев си блада за влада

Еурека! Наеднаш сфатив! Зоран Заев воопшто не се готви за премиер на Република Македонија, туку за премиер на Европската заедница. Едноставно сака да му го земе лебот на Жан-Kлод Јункер, […]