Ознака: АлександарМитевски

Сцена

Екстра тандем: Ќерката на Александар Митевски во дует со Сашко Коцев!

Сите го обожаваме актерот Сашко Коцев, а кога возрасните го сакаат, кај помладите несомнено е уште пообожаван. Меѓу неговите фанови е и ќерката на пејачот Александар Митевски – Мања.  Александар […]