Ознака: АЛЕКСАНДАР БАЧЕВСКИ

Вести

СДСМ и ДУИ почнаа со незаконско бркање во администрацијата, ќе страдаат само Македонци

Градоначалничката на Тетово, Теута Арифи, тргнува во пресметка со своите и на СДСМ политички неистомисленици. Имено истата без основа го разрешила директорот на средното стручно училиште „Моше Пијаде“ – Тетово, […]