Ознака: Александар Велјаноски

Вести

Наместо да продаваат демагогија и лажни ветувања, Заев и СДС да се фатат за работа

Граѓаните на Порој секојдневно го тестираат трпението и живеат со проблемите од нереализираните ветувања на овој човек. Јавноста веќе еден месец откако СДС ја води владата чека да види еден […]