Ознака: Александар Дашевски

Вести

Даштевски: Влада формирана без мандат ќе биде противуставна

Формирање влада без мандат од претседателот Ѓорге Иванов ќе биде спротивно на уставот и за таквата влада ќе треба да одлучува Уставниот суд, смета професорот и аналитичар Александар Даштевски. Тој […]