Ознака: александар даштески

Колумни

ЕРИК ОД РУЉА

Македонската историја педантно забележала десетици обиди во кои, претставниците на македонската интелегенција карактеристични за своето време, се обидувале со дописи, меморандуми, апели и иницијативи да допрат до донесувачите на одлуките […]

Вести

Даштески: Барањата на опозицијата се беспредметни

Aмериканскиот помошник државен секретар за европски и евроазиски прашања, Викторија Нуланд ја заврши посетата во земјава. Нуланд рече дека го напушта Скопје охрабрена од денешните разговори и со впечаток дека […]

Вести

Даштески: Неизлегувањето на протести се претвори во дивеење и фарбање

Aмериканскиот помошник државен секретар за европски и евроазиски прашања, Викторија Нуланд ја заврши посетата во земјава. Нуланд рече дека го напушта Скопје охрабрена од денешните разговори и со впечаток дека […]